Crop Top Weather

We are in the final days of Summer and it is my first time wearing a crop top which is so unlike me. Last summer I was rocking crop tops damn near every day. So I could not let this summer go by without showing my jiggly belly at least once.  

Pant Set Courtesy of Grass fields

Comments

  1. Nice article. The crop top looks good.

    ReplyDelete
  2. This particular papers fabulous, and My spouse and i enjoy each of the perform that you have placed into this. I’m sure that you will be making a really useful place. I has been additionally pleased. Good perform!
    섯다

    ReplyDelete
  3. betflix ฝากถอนอัตโนมัติ ระบบดีไม่มีติดขัด ภาพคมชัด กราฟิกสุดอลังการ

    ReplyDelete
  4. There are a lot of writings, but I think it s so good to have some information that I really need from time to time. 카지노먹튀

    ReplyDelete
  5. It s really amazing here. I want to say that your amazing. I learn and learn a lot of useful information. 먹튀검증사이트

    ReplyDelete
  6. İSTANBUL’UN KALBİ MERTER’DE ATIYOR ALIŞVERİŞİN MERKEZİ OLAN MERTER HERKESE KAPILARINI AÇIYOR
    AFRİCA yüzölçümü ve nüfus bakımından dünyanın en büyük ikinci kıtasıdır. AFRİCA sıcak bölge ikliminde olduğu için insanların giyim tarzları iklim ile adeta uyum içindedir .Bu yüzden orada yaşayan insanlar biraz daha sıcak ve renkli modeller tercih ederler. Genelde daha fazla bayanların tercih ettikleri modellerin bazıları kadife, payet, dantel, tül, sim, digital, baskı gibi modellerdir.
    AFRİCA’ da yaşayan insanlar tüm ihtiyaçlarını her zaman kendi ülkelerinden temin etmezler Bazen alışveriş için başka ülkeleri,ziyaret ederler bunların en başında TÜRKİYE bulunmaktadır.
    TÜRKİYE’de özellikle İSTANBULDA ’da bulunan bazı ilçeleri ziyaret ederek alışveriş yaparlar.Bu ilçelerin en popüler olanlarından biriside MERTER olmaktadır. MERTER’de giyim üzerine birçok mağaza bulunur. Bu mağazalar genelde giyim kıyafet üzerine olmaktadır bir çok farklı çeşit ile çeşitli ülkelerden ve AFRİCA’dan gelen turistlere hizmet vermektedirler.
    AFRİCA’DAN GELEN İNSANLAR İÇİN AYRI BİR ÖNEMİ VAR MERTER’İN
    2022 yılında türkiye ye gelen turist sayısı 4 milyonu aştı bunların bir çoğu ülkemize turistlik amaçlar ile gelmektedir. Ayrıca bir çok turist burada alışveriş yapmaktadır.İSTANBUL un farklı semtlerini ziyaret eden insanlar alışveriş yapmaktadırlar. MERTER bu sıralarmada en tepelerdedir. özellikle giyim ve kıyafet ağırlıklı alışveriş yapmak isteyen turistlerin sayısı oldukça fazladır .MERTER i ziyaret eden özellikle AFRİCA kökenli insanlar burada tam anlamı ile aradıklarını bulmaktadırlar.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts